... Sportpláza.hu
 
Kategóriák

Sportpláza.hu

15 napos pénz visszafizetési garancia!

Amennyiben valamilyen oknál fogva meggondolnád magad és mégsem kéred a megvásárolt terméket, 15 naptári napon belül visszaküldheted részünkre és kérdés nélkül visszafizetjük a vételárát, valamint a kiszállítás költségét (amennyiben volt).

Természetesen a visszaküldött terméknek, abban az állapotban kell lennie, ahogy megkaptad. Kicsomagolhatod, felpróbálhatod, de az összes tartozékot/kiegészítőt a termékkel együtt vissza kell küldened.

Ha visszaküldesz részünkre csomagot, kérlek, töltsd ki a számlával együtt kapott vásárlói tájékoztató hátoldalát (vagy az elállási nyilatkozatot) és mellékeld a csomaghoz a vételár visszafizetéséhez szükséges információkat Bankszámlaszám/Számlatulajdonos).

Amennyiben igényt tartasz rá, abban az esetben a terméket térítés ellenében elhozzuk tőled, így nem kell a termék postázásával foglalkoznod mert a futár elhozza tőled. Az aktuális díjakat a szállítás/fizetés menüpontban találod.
További részleteket a szolgáltatásról a GYÍK menüben találsz.

Bármilyen további kérdésed merülne fel, kérlek hívd ügyfélszolgálatunkat a 20/411 4999-es telefonszámon, vagy írj nekünk e-mailt a ugyfelszolgalat@sportplaza.hu címre!

ITT DOLGOZOM, BESSENYEI BELA